Utbildning

Är du konsult, chef eller medarbetare som vill utveckla din förmåga att facilitera värderingsarbete? Då har vi utbildningen för dig!

Med vår utbildning får du rätt verktyg och kunskaper att både leda och bidra till insikter om egna värderingar och dess drivkrafter på organisations-, grupp- och individnivå. Som certifierad får du tillgång till vårt digitala verktyg via Value.se och du kommer att ingå i ett nätverk av internationella facilatorer och får ta del av de erfarenheter som utbyts via nyhetsbrev, workshops och användarkonferenser.

Utbildningen till facilitator består av följande tre delar:

Teori

Teorierna bakom processen, aktuell forskning, publikationer och erfarenheter.

Övningar

De blivande facilatorerna arbetar genom hela kursen med verktyget och metoden i olika situationer.

Praktik

Deltagarna uppmuntras att använda verktyget i den egna verksamheten och deltagarna presenterar under kursen hur olika applikationer kan göras.

Onlineutbildning

Online grundkursen för facilitatorer består av ca 25 timmar som utgör både kurstillfällen och övningar (exklusive din individuella facilitering inför kursstart om du inte har gjort den). De 25 kurstimmarna är fördelade på 6 kurstillfällen online, 5 webbmöten med de andra kursdeltagarna och 3 separata faciltatorsövningar med egna testklienter. Kursen ges företrädesvis på engelska och med deltagare från flera olika länder i grupper av 3 personer.

Kursledare: Kristina Arheden

Utbildning 2 dagar i Stockholm: 28/1 och 11/3

Utbildningen till facilitator består av en inledande facilitering av dina personliga värderingar inför utbildningen (enskilt) samt 2 heldagar med mellanrum där du kommer att träna dig att hålla egna faciliteringar på 2-3 personer.

Kursledare: Louise Lind och Agneta Lundgren

Pris

Priset för kursen är 19.700 SEK + moms (inklusive eventuell individuell facilitering före kursen)  oavsett om det är online eller på plats i Stockholm.

Anmälan

För frågor och anmälan skriv till info@value.se. För Stockholmskursen specifikt, mejla Louise Lind på kontakt@louiselind.se. Du kan också ringa på 0768 – 56 46 22.