Untitled_Artwork-3 2

Value.Individual

Identifiera dina värderingar och ge dem mening

Att praktisera sina personliga värderingar skapar mening och inre motivation. Klarhet och kunskap om ens personliga värderingar stärker självkänslan och gör det lättare att prioritera och fatta medvetna beslut. Ledare som har insikt i både sina personliga värderingar och i organisationens uppfattas som mer trovärdiga och har lättare att fatta beslut, därför börjar alltid  värderingskongruens  individen.

Vem är det för?

  • chefer
  • mentorer
  • terapeuter
  • coachar
  • HR 
  • individer
  • etc.

Hur fungerar en individuell facilitering?

Den individuella resan omfattar tre sessioner på 1,5–2 timmar – antingen fysiskt på plats eller online. Den kan vara fristående eller startpunkten till en längre utvecklingsprocess. Den helt upplevelsebaserade processen fördjupar förståelse för och insikt i dina personliga värderingar – vad som verkligen är viktigt för dig just nu och varför. Den individuella processen är också steg 1 i vår Value.Team-process, eftersom vi menar att varje medlem i ett team gynnas av att bli medvetna om personliga värderingar för att kunna delta i ett konstruktivt samtal om teamets gemensamma värderingar.

Hejsan, Erica Elam

Specialiserad på ledarskapsutveckling för kvinnor.

erica

“Jag hade inte kunnat föreställa mig mig hur djupgående processen, insikterna och tillämpningarna skulle vara! Jag har använt några värderingsverktyg tidigare, men ingen av dem var lika avancerade som Value.Online.

Själva rangordningen var skarp, och tvingade en att alltid prioritera en enskild värdering – vilket nog resulterade i ett mer sanningsenligt resultat, då du verkligen måste välja mellan de tillgängliga alternativen. Jag uppskattade de olika aktiviteterna då man identifierar klusters, utforskar sina olika värderingar och förebilder och vilka värderingar man kan använda för att förverkliga sina strävanden.

Hela processen var mycket tankeväckande. Jag ser mycket fram emot att utforska vidare, eftersom jag tror att detta är ett mycket substantiellt verktyg för att kunna leva i din passion och autenticitet.”

Letar du efter en facilitator?

Det finns över 300 certifierade Value.Online-facilitatorer runt om i världen som är redo att ge dig verktygen du behöver för att förbättra ditt välbefinnandet och uppnå bättre resultat på både individuell, team- och organisationsnivå. 

Hitta en facilitator som är rätt för dina behov i vår databas.

Vill du bli facilitator?

Är du en ledare som vill förbättra arbetsplatsen i din organisation? Eller en coach som söker nya verktyg att erbjuda dina klienter? Kanske arbetar du inom HR och är intresserad av att uppnå värderingskongruens inom din organisation? Bli en av hundratals certifierade Value.Online-facilitatorer runt om i världen genom att anmäla dig till en av våra utbildningar.