Untitled_Artwork-5 2

Value.Try

Få en känsla för dina personliga värderingar och vårt onlineverktyg

Value.Try låter dig rangordna 25% av värderingarna i vårt Value.Online-system och få en känsla för första steget i Value.Online-processen. Den markerar början på en resa mot självinsikt, ökad motivation och harmoni. När du rangordnar, se till att bara tänka på dig själv och vad som verkligen är viktigt för dig. När du har avslutat rangordningen kan du delta i en gratis workshop för att fortsätta processen eller hitta en facilitator för att diskutera skräddarsydda lösningar.

Läs instruktionerna, eller titta på instruktionsvideon nedan

  • Välj språk och klicka på “start”. 
  • Fyll i alla fält i formuläret. Observera: Du måste ha en giltig epostadress för att ta emot dina rangordningsresultat. 
  • Klicka på den blå rutan med pilarna. 
  • Initialt kommer du att få fyra värderingsord, var och en med sin definition. Rangordna de fyra värderingsorden genom att klicka eller trycka på motsvarande nummer. Nummer 1 (ett) representerar ditt viktigaste värde, nummer 2 (två) representerar det näst viktigaste och så vidare.
  • När du har rangordnat alla orden på skärmen (det vill säga varje värderingsord har tilldelats 1, 2, 3 eller 4), klicka på pilen för att få en ny uppsättning värderingsord
  • Du kan alternativt klicka på ‘x’ för att starta rangordningsprocessen igen, logga ut och fortsätta senare, eller välja att fortsätta med befintliga resultat.
  • När du har avslutat rangordningen, klicka på ‘visa rapport’. Det kan ta 30-60 sekunder innan resultatet visas på skärmen. Resultatet av din rangordning kommer också att skickas till dig via e-post, tillsammans med förklarande beskrivningar och hur du kan gå vidare.

Scanna eller klicka för att rangordna på mobil:

Tutorial for mobile

Tutorial for computer

Färdig med rankningen?

Genom att rangordna dina personliga värderingar har du nu tagit steget in i en värld av värderingar, och vi hoppas att denna övning har gett dig insikter och att du är nyfiken på att fortsätta din resa.

För att ta din utveckling till nästa nivå, anmäl dig till en gratis workshop och upplev kraften i storytelling.

Alternativt kan du hitta en facilitator för att diskutera skräddarsydda lösningar för dig, ditt team och/eller organisation.

Generic Lab image 8

Anmäl dig till en workshop

I denna interaktiva workshop kommer du att få möjlighet att delta i en övning med andra som gjort Value.Try, där du utforskar några av dina högst prioriterade värderingar. Workshopen kommer att faciliteras av en av våra teammedlemmar, och du kommer att få ett smakprov på nästa steg i vår värderingsprocess. Det kommer också att finnas tid att ställa de frågor du kan ha om våra verktyg och processer för att arbeta med värderingar.